Keresés a bubb.hu oldalakon:
Egészségügy

Egészségügy

Aesthetic plasztikai sebészetAesthetic plasztikai sebészet több mint 20 éves sebészi tapasztalattal! Teljes kör? plasztikai sebészet INGYENES konzultációval a szépülni vágyók számára.
plasztikai sebészet, Aesthetic plasztikai sebészet, plasztika, Aesthetic, plasztikai sebészet Bud
Alapítvány a leukémiás gyermekekértAlapítványunk elsőrendű céljának tekinti, hogy hozzájáruljon a magyarországi gyermekkórházakban és gyermekonkológiai központokban folyó gyógyító tevékenységhez, valamint a leukémiás gyermekeket nevelő családok életkörülményeinek javításához.
leukémia, alapítvány
Betegszállítás, menedzserszűrés, magánrendelésFoglalkozás-egészségügyi, üzemorvosi, szakorvosi vizsgálatok, menedzserszűrés, hazai/külföldi betegszállítás, rendezvény biztosítás a FŐNIX-MED kínálatában
főnixmed, főnix, betegszállítás, foglalkozás egészségügy, menedzserszűrés, magánrendelé
Fehér Dental Fogászat BudapestEsztétikai fogászat a fehér fogakért, kiváló fogpótlásokért és implantátumokért. Rutin kezelésektől a komplikáltakig, "szívvel és szakértelemmel" kedvező áron.
fogorvos Budapest,fogorvos Budapest x. kerület,fogorvos örs vezér tér
Fogbeültetés - Implantcenter fogászatFogbeültetés Budapesten, az Implantcenter fogászatban.
fogbeültetés
Foglalkozás-egészségügyCégünk 1996-ban alapult foglalkozás-egészségügyi alapellátás szolgáltatása céljából. Az üzemorvosi szolgáltatáson kívül vállaljuk cégek teljeskörű szemészeti szakvizsgálatának lebonyolítását, otthoni szakápolást, arteriográf vizsgálatok elvégzését, kijelölt munkahelyi elsősegélynyújtó képzések megszervezését és lebonyolítását. Foglalkozás-egészségügyi alapellátás gyorsan, precízen, akár a helyszínen.
üzemorvos, foglalkozás-egészségügy, munkaalkalmassági, munkaorvos, egészségügyi kiskönyv
Fundafon halláscvizsgálatok és hallókészülékek.Hallókészülékek - Mert hallani öröm
hallókészülék, hallókészülékek, hallás, hallásgondozó, hallani
GóckutatásMinőségi, természetes táplálékkiegészítő kínálat, egészséges étrendkiegészítők webáruházunkban. Egészséges életmód segítő szolgáltatások, terápiák.
táplálékkiegészítő, étrendkiegészítők, egészséges életmód
http://mechwartdental.huÚgy gondolja, hogy a műfogsor sosem lehet olyan jó, mint az eredeti? Gondolkodott az implantáláson, de túl drága? A mini implantátum a legkorszerűbb technológia a fogászatban, hogy rögzítse kivehető protézisét. Hivjon az ingyenes konz
mufogsor, műfogsor, mini implantátum, fogsor, kivehető, pótlás, protézis, konzultáció
Impulser EgészségbuszAz Impulser saját szervezésű, rendkívül sikeres országos kampánya, az Impulser Egészségnapok után most ismét egy újdonsággal állt elő a magyar lakosság rendkívül rossz egészségi állapotának jobbá tétele érdekében: ez pedig az Impulser Egészségbusz.
Impulser Egészségbusz
kullancsbetegségek ambulanciájakullancsbetegsegek ambulanciája
kullancs, lyme, beteg, csípés
Mellnagyobbítás,Mellplasztika,MellfelvarrásMellplasztika, Mellnagyobbítás, Mellfelvarrás ? "A test és a lélek harmóniája" Mellnagyobbítás implantátummal és/vagy saját zsír feltöltéssel. A mellnagyobbítás két módszer alkalmazásával valósítható meg, implantátum behelyezésével, vagy saját zsírral való feltöltéssel. Implantátummal: Az implantátummal történő mellnagyobbítás olyan altatásban végzett, 1-1,5 órás plasztikai sebészeti beavatkozás, melynek során a mell mirigyállománya, leggyakrabban, részben izom alá ültetnek be egy kohezív géllel feltöltött, úgynevezett zselés mellimplantátumot, az alsó áthajlási redő, a bimbóudvar, vagy a hónaljárok irányából. A műtét után egy éjszakát a klinikán kell tölteni, majd speciális melltartó viselete javasolt egy hónapon keresztül. Ennek a mellimplantátumnak a méretéről, a formájáról, illetve a felszínéről (texturált) a plasztikai sebésszel való műtét előtti konzultáción állapodnak meg. Mellnagyobbítás saját zsírral: A saját zsír felhasználásával elvégzett mellnagyobbítás azok számára ajánlható, aki nem szeretne nagymérvű növelést, van annyi zsírfölöslege ami felhasználható és/vagy taszít a gondolat, hogy idegen anyagot (implantátumot) ültessenek be a szervezetébe. Ez egy zsírleszívással és zsírvisszatöltéssel járó beavatkozás, amelynek során az adott testtájakról zsírt szívunk le, majd a megtisztított zsírt a mellekbe visszafecskendezve azok méretét növeljük és formáját változtatjuk. Ez az eljárás is bizonyítottan biztonságos módszer, csakúgy mint a többi mellplasztikai eljárás, más kockázatokkal jár mint az implantátum beültetéssel végzett műtét, vagy a mellfelvarrás. A műtéti hegek ennél a beavatkozásnál rövidebbek mint amit mellfelvarrás, vagy mellkisebbítésnél észlelünk.
Mellnagyobbítás
plasztikaLátogasson el weboldalunkra, ahol részletesen informálódhat a leggyakoribb és a modern plasztikai eljárásokról. A plasztikai műtétek számos formáját és típusát megtalálhatja. Az esztétikai műtétek esetén mindig érdemes körültekintően tájékozódni.
magánklinika budapest, sebészet, csőmell, plasztikai sebészet budapest, mellplasztika után
PresiDent fogászatPresiDent fogászat
Víztisztító készülékekAz ozmózis víztisztító berendezés igazán jó választás azon személyeknek, akik szeretnének egészségesen élni, hiszen ez az ozmózis víztisztító megtisztítja a vizet a rossz, a szervezetnek egészségtelen hormonoktól is. A víztisztító készülék alkalmazása a mindennapokban kimondottan egyszerű, mivel az elterjedt vízadagoló készülékekhez viszonyítva, ez a vízadagoló a központi vízhálózathoz csatlakoztatható, ezért nem szükséges ballonos ásványvíz előrendelésével foglalatoskodni. A fordított ozmózis víztisztító tökéletes beruházás egy szállodába és otthonra egyaránt, kezelése szinte olyan, mintha a csapot használnánk. A fordított ozmózis víztisztító Európa rengeteg nagy városában óriási népszerűségre tett szert! A ballonos ásványvíz ideje elmúlt, a víztisztító készülék vízadagoló fejének köszönhetően rendszeresen friss, tiszta vizet vihetünk be a szervezetünkbe.
víztisztító készülékek, vízadagoló, ballonos ásványvíz
A Szolgáltatás Budapest linkgyűjtő szerkesztője: Emőke

Szolgáltatás Budapest

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat